Eilen tuli sitte kymmenen pintahan syötyä ananasta purkista, mutta hyi että olivat sitte pahoja. Purkkiruokakin kai vanhenee joskus?

Ankea tiistaipäivä sitten valkeni, olin maailman pirteimmin ennen kuutta hereillä. Aamukahvi ja puuro piristivät entisestään. Puuroa tulee syötyä mielettömän harvoin, ylipäätänsä muutenkin syön aamuisin huonosti. Tuommoiset Hetki- annospussit ovat vaan mielettömän hyviä, ku laittaa vettä tosi vähän ja hiutaleeta palio 8) Sellasta jytkyä puurua !

Kouluun polokaasin kahdeksaksi, ja kymmenen aikaan oli sitten eka tauko.
Tauolla on vakioksi muodostunut mennä kahville, tänäänpä päätettiin sitten kaverin kanssa tupla patukatki siihen toveriksi ostaa. ja JUMALISTE oli huono päätös mun osalta. Onneksi soli "vaan sellanen pieni.." mitä 30 g se on ? Kaloreja tokiki varmaan triplasti enemmän ku tuossa aamuusessa puurossa. en eres kattonu !

Loppupäivän olinki sitte ihime aiva kunnolla.

Fiilis on hyvähyvä ja lenkille tekisi mieli lähtiä. Kunhan tästä saan päivittäisin tv-tarpeeni tyydytettyä, ja vähän tuohon tenttikirjaankin paneuduttua, niin eiköhän lenkkarit kutsu. Kovin kylymä syksysää tuonne vaan on saatu, saapa miettiä mitä sitä päälle pukiskaa. Mitää liikuntaa en kyllä tänään ole vielä ehtiny harrastella, ku nämä 3 tuntia on koulun loppumisen jälkeen menny päikkäreitä nukkuessa, ruokaa laittaessa, ja luinpa vähä siihen tenttiinkin.

ELIKKÄ SYÖTY ON..
klo. 7.00 puuro, kahvi
10.00 tuplapatukka, kahvi
11.30 kanakeittoa reilu annos, lasi maitoa, lasi appelsiinimehua
18.00 pastaa, pastakastiketta, 3 lasia maitoa

Lounaan ja päivällisen välissä tuli pitkähkö tauko, mutta kun koulu loppuu vasta neljältä, ei siinä palioa kannata syöpötellä ennen kunnon ruokaa. Näläkä kylloli jo koulussa!

Tulee kyllä varmasti jotain vielä syöpöteltyäkin tänään vaikkapa lenkin jälkeen jotain pieeeentä kivaa..

mutta mitä vielä.
eipä mtn.

Terveisiä kello 23.17

Kaheksan jälkeen lähdin lenkille ja hurja ku oliki kylymä, vaikka kovaa mää puin tarpeeksi päälle. No kuhan meni kovaa nii tuli lämpösempi.
Musta tuntu että menin miljardi kilometria, tosin matkan arviointi on mulle kamalan vaikeaa. Tai minkä tahansa arviointi - ajan, määrän, rahan..
mutta silti siinä meni vaan tunti. tai tarkemmin 54 min. Kävin sitäpaitti ainaki neljässä eri kaupunginosassaki! :D
Vettä oon juonu tässä illalla kovasti, saapas nähdä kuinka hereillä virtsarakko pitää mut yöllä! Ja hapankorpun viipaleenki söin, ilman mitää päällyksiä.

Kauniit unet,
toivotaan mulle vessavapaata yötä !:D